Televize Krb v apartmánu Free wifi Nekuřácké Kulečník Ping pong Ohniště Sociální zařízení v apartmánu Vhodné pro kočárky Vhodné pro rodiny Cyklistika Motokáry Pěší turistika Lyžování

Alarm a poruchy

Výpadek elektřiny

Při výpadku elektřiny se spustí alarm na řídící jednotce u hlavních dveří. Instrukce, jak vypnout alarm jsou umístěné nad řídící jednotkou (u hlavních dveří). V případě delšího výpadku elektřiny nepoteče voda v apartmánech (viz sekce „Neteče voda“ níže).

Je spuštěná siréna

Pokud je spuštěna siréna v 1. patře je to z důvodu kouře / požáru. Deaktivovat ji lze tlačítkem >0< a poté tlačítkem 2.
Kouř / požár je v některém z apartmánů nebo ve společenské místnosti / klubovně . V případě, že se po deaktivování spustí siréna znovu, prosíme o kontrolu daného místa. Místo kde je kouř / hoří signalizuje centrála níže na displeji, označení jsou:
(a následovala by tabulka, kterou přesně ještě dodám)
Pozice 1 – apartmán č. 1
Pozice 2 – apartmán č. 2
Pozice 3 – apartmán č. 3
Pozice 4 – apartmán č. 4
Pozice 5 – apartmán č. 5
Pozice 6 – apartmán č. 6 (správce)
Pozice 7 – klubovna za lyžárnou
Pozice 8 – společenská místnost

V případě, že je kouř / požár v zamknutém apartmánu, volejte prosím na 603 281 284, nebo 739 338 021.

Neteče voda

Z důvodu zvýšení tlaku vody z vodovodního řádu má penzion vlastní akumulační nádrž, ze které se voda čerpá čerpadlem. Při výpadku elektrické energie proto v apartmánech nepoteče voda. Poteče pouze v litinovém umyvadle na chodbě v 1. patře penzionu, v baru a v kuchyni u baru – tedy v místech, které jsou na vodovodní řád napojeny napřímo. Pokud elektřina v objektu je a voda přesto neteče, zkontrolujte jistič čerpadla s označením „čerpadlo“ v hlavní rozvodné skříni, která se nachází ve vstupní chodbě v přízemí.

V případě problému s vodou (např. pokud bude delší výpadek elektřiny) nás, prosím, kontaktujte na tel 603 281 284, nebo na 739 338 021.

Došlo nám…

Pokud vám v apartmánu dojde: WC papír, sirky, JAR, nebo potřebujete čistou utěrku, povlečení,